Thai Masszázs hazai oktatása

Több mint 14 éve képzem a tanítványokat, a Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületének elnöke és oktatójaként.

Ezalatt a hosszú idő alatt több ezren elvégezték a képzéseket, és sikeresen dolgoznak itthon és külföldön egyaránt.

Mára már sokan másolják, és használják fel a jegyzeteinket, de miért érnéd be a másolattal?! Tanulj az eredeti forrásból!

A Thai Masszőrök Magyarországi Egyesülete sok sok éve azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon a thai masszázs minden fajtáját oktassa, szakemberek és nem szakmberek részére, annak érdekében, hogy a társadalom egyre szélesebb rétege hasznosítsa és élvezhesse a masszázs feszültségoldó, valamint ez emberi testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásait. A keleti kultúra megismertetése a Magyarországon élő emberek számára.

Egyesületünknek kiemelt célja, hogy a masszázsoktatókat a minőségi képzés felé orientálja, és ellenőrzöttebbé tegye az oktatók egy szélesedő táborát.

A járvány arra ösztönzött, hogy a képzések online távoktatásban is elérhetőek legyenek, de a Képzési Központunkban kis létszámmal és speciális légszűrővel tovább folytatódnak. Az aktuális időpontok ITT! a http://thaimasszazs.eu oldalunkon!

Képzéseink a WAT-PO  (WAT-PHO) masszázs iskola képzési tematikájára épül, de a magyar nyelvű jegyzetek kidolgozássakkor fontos szempont volt az Európában élő emberek problémáira nyújtson segítséget, pl.: közép Európában a legnagyobb problémát a hát, váll és derék tájt jelentkező fájdalmak jellemzi, ami a stresszes, hajszolt életmódunk hatására alakult ki.  Figyelembe kell venni a masszőrök szempontjait is, a képzés során a földön térdelés nem a mi kultúránk része, olykor az okozza a problémát, hogy megtanítsuk a masszőrnek a hely testtartást és pozíciót.

Képzéseink között szerepel a Tradicionális thai generál masszázs, thai aromaolajos masszázs, thai lábmasszázs, thai herbál masszázs, kismama masszázs és külön kiemelt képzésünk a BBMM babamasszázs és annak oktató képzései.

Az interjú még az első oktatási központunkban készült.