Jogi Nyilatkozat

Az https://online-masszazs-tanfolyam.hu honlap távoktatási anyagának teljes tartalma és annak minden eleme, bármely szöveges, képi és egyéb tartalmak, védjegyek, logók a THAI MASSZŐRÖK MAGYARORSZÁGI EGYESÜLETÉNEK (Továbbiakban TMME) és Baranyi Ágnesnek a szellemi tulajdonát képezik, mely védjegyoltalmat élvez.

A védjegy birtokosa Baranyi Ágnes előzetes engedélyt ad, hogy kizárólag saját személyes használat céljára a letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de arra nem, hogy harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye.

BBMM Babamasszázs® (Baranyi Babamasszázs Szabadalmi hivatal lajstromszám: 195311) és azokhoz kapcsolódó képzések és tartalmak.

A szerzői jogokról részletes leírást talál az 1999. évi LXXVI. szerzői jogi törvényben.

A Weboldalon található bármely tartalom kereskedelemi célból megvalósuló, online, illetve bármely digitális vagy analóg adathordozó útján (pl. CD, DVD, kazetta stb.) történő hasznosítása, így különösen forgalomba hozatala, illetve bármely formában történő terjesztése vagy értékesítése szigorúan tilos.

Tilos továbbá a Weboldal, bármely részének megváltoztatása, átdolgozása, bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár más formában.

A TMME és Baranyi Ágnes fenntartja magának a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére, vagy megszüntetésére, továbbá nem vállal felelősséget a Weboldalon történt elírásokért, sem pedig a Weboldal tartalmának jogosulatlan, rajtunk kívül álló okból történő megváltoztatásáért, ill. az előzőekből adódó jogi következményekért sem.

A TMME és Baranyi Ágnes nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a Weboldal használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó – akár előzetes értesítés nélküli – szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából.

Weboldalról elérhető tartalmak törléséből eredően, továbbá vonal- vagy rendszerhibából, esetlegesen általa hordozott számítógépes vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek.

A TMME és Baranyi Ágnes megtesz minden ésszerű és elvárható intézkedést a Weboldal biztonságos üzemeltetése érdekében, azonban ezen felül semmiféle szavatosságot vagy garanciát nem vállal a Weboldal biztonságáért, számítógépes vírusoktól, valamint kém- és más kártékony programoktól való mentességéért, időszerűségéért, pontosságáért, illetve megszakítás nélküli működéséért.

A TMME és Baranyi Ágnes a Weboldal használatával összefüggésben javasolja, hogy a Weboldal látogatói tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket, védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítsék az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

A Weboldal látogatóját terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

A TMME és Baranyi Ágnes köteles biztosítani a személyes adatai online védelmét és tisztában van a Weboldalt látogatók személyes adatai védelemének fontosságával.

A személyazonosításra alkalmas adatok használatát a Weboldalon található Adatkezelési tájékoztató szabályozza.

Jelen Jogi nyilatkozatot a magyar jog szabályaival összefüggésben kell értelmezni és teljesíteni.